sunnuntai 24. elokuuta 2008

da Lenin koodi

Jokainen ammatikseen kirjoittava ihminen kaikkialla maailmassa on miettinyt päänsä puhki sen jälkeen, kun kävi ilmi, että Dan Brownin ”da Vinci Koodi” rikkoi kaikki myyntiennätykset melkein kaikissa maailman maissa. On ilmestynyt selitysteoksia, plagiaatteja ja huonoja kopioita.

Dan Brown ei ole pelkästään erinomainen trillerikirjailija. Hän osasi yhdistää jännittävään seikkailutarinaan salaliittoteorioita ja uskonnollista pohdintaa.

Myös minä olen antanut alitajunnalleni tehtäväksi työstää sellaisen tarinan, joka olisi yhtä jännittävä ja uskomaton kuin da Vinci Koodi. Mitään ei ole vielä löytynyt, mutta tiedän mistä etsiä: Suomen ja Neuvostoliiton välinen tarina, eli oikeastaan koko Karjala-kysymys, on täynnä salaliittoja, salaisia asiakirjoja, vaiettuja totuuksia ja ”koodeja”, jotka odottavat paljastajaansa.

Vain harva kirjailija on uskaltanut tarttua Karjala-kysymykseen kaunokirjallisuudessa. Ilkka Remes on onnistunut siinä niin paljon, että on saanut aiemman ulkoministerimme tuomitsemaan Remestä julkisestikin. Tuomio ja haukkuminen ovat vain nostaneet Remeksen myyntilukuja!

Vaikka en itse koskaan onnistuisi kirjoittamaan ”da Lenin Koodia”, voin paljastaa ensimmäisen koodin.

Se on koodi, joka esiintyi joka ainoa päivä Neuvostoliiton alkuajoista aivan roistovaltion mustan tarinan loppuun saakka.

Se oli painettu jokaisen Pravda-lehden etusivulle. Se esiintyi Neuvostoliiton vaakunassa. Se painettiin vuonna 1919 neuvosto-Venäjän seteleihin venäjäksi, saksaksi, ranskaksi, italiaksi, englanniksi, arabiaksi ja kiinaksi, vaikka noita seteleitä käyttivät vain venäjänkieliset Venäjän asukkaat.

Koodi ilmestyi myös suomen kielellä Neuvostoliiton vaakunaan vuoden 1940 jälkeen. Silloin koodi oli käännetty näin: ”Kaikkien maiden proletaarit, liittykää yhteen”. Minulla on eteisen seinällä Moskovasta ostettu lakanan kokoinen vaakuna, johon koodi on kirjoitettu myös suomeksi, karjalais-suomalaisen neuvostotasavallan aikana 1940–56. Tämä vaakuna paljastaa myös paljon.

Tämä koodi selittää paljon siitä, mitä tapahtui 1900-luvulla, mutta se on jäänyt huomaamatta yhtä paljon kuin Leonardo da Vincin Viimeisen Ehtoollisen V-kirjain, oletettu Maria Magdalena tai se merkillinen veitsi.

Da Vinci koodin menestyksen salaisuus oli paljastaa koodi, jota on tuijotettu 500 vuotta ilman, että kukaan olisi huomannut sitä. Da Lenin koodi ilmestyi joka ainoa päivä Pravdan etusivulla, mutta sen merkitystä ei ymmärretä. Tämä on vihje jokaiselle trillerikirjailijalle: ”Kaikkien maiden proletaarit, liittykää yhteen!”

”Kaikki maat” viittaa totalitääriseen ja ehdottomaan maailmanvallankumoukseen. ”Proletaarit” muistuttaa, että kyseessä oli yhden ihmisryhmän ylivalta, joka saneli kuolemantuomioita kaikille muille ihmisryhmille. ”Liittykää yhteen” tarkoittaa juuri Venäjän ylivaltaa maailmanvallankumouksessa.

Kyseessä on eräänlainen punainen fasismi tai ideologinen uusimperialismi. Sen kannattajia on ollut paljon Suomessakin, ja monet näistä kannattajista ovat nyt maamme johtavilla paikoilla.

Kun laittaa koodin ”Kaikkien maiden proletaarit, liittykää yhteen” Euroopan ja koko maapallon historian yhteyteen vuoden 1917 jälkeen, huomataan mistä tässä koodissa on kysymys: Vuoden 1917 marraskuussa Stalin kävi Suomessa kehottamassa Suomen punaisia aseelliseen kapinaan. Tammikuussa 1918 alkoivat aseet saapua Pietarista Viipurin kautta junalla Suomen punaisille. Pian tapahtui samanlaisia kapinoita tai vallankumousyrityksiä Latviassa, Saksassa ja Unkarissa.

Punaiset kaappasivat vallan Ukrainassa, Kaukasiassa, Keski-Aasiassa. Kohta ne liittyivät yhteen Venäjän kanssa, ja proletaarit aloittivat joukkomestaukset. Sama toistui Baltian maissa toisen maailmansodan jälkeen.

Suomi itsenäistyi 1917, mutta samoina vuosina irtautuivat ja itsenäistyivät Venäjästä myös Baltian maat, Puola, Ukraina, Kaukasuksen maat ja Keski-Aasia. Kohta ne olivat kaikki toteuttamassa Leninin koodia: ”Kaikkien maiden proletaarit, liittykää yhteen”. Arvo ”Poika” Tuominen kertoo maamerkkikirjassaan ”Kremlin Kellot”, kuinka samoihin aikoihin perustettu Komintern tunkeutui jokaiseen maailman maahan levittämään aseita, vihaa, sekasortoa, anarkiaa, vallankumousta: ”Kaikkien maiden proletaarit, liittykää yhteen.”

Koodi selittää Suomen joutumisen Neuvostoliiton etupiiriin, talvisodan ja ”kilpajuoksun Berliiniin” tai sitä seuranneen Itä-Saksan miehityksen. Se selittää Korean ja Vietnamin sodat tai Afghanistanin miehityksen vuodesta 1979.

Karjalaa ei menetetty siksi, että Suomi lietsoi ryssävihaa, tai siksi, että Neuvostoliitto halusi suojella Leningradia tai siksi, että Suomessa oli saksalaismielisyyttä. Oleellista ei ole tutkia Erkon tai ”Ajan suunnan” lausuntoja, Rytin toimia, jatkosodan alkua tai Leningradin piirityksen yksityiskohtia.

Oleellista on ymmärtää ”da Lenin koodi”, joka selittää lähes kaikki sodat, selkkaukset, terroristi-iskut ja ongelmat 1900-luvulla. Se julkaistiin joka päivä Pravdan etusivulla.

Karjala menetettiin maailmanlaajuisen isovenäläisen kommunistisen imperialismin takia, sen ahneuden takia, joka julisti joka päivä Pravdan etusivulla, Neuvostoliiton vaakunassa ja vuoden 1919 seteleissä kaikilla maailman valtakielillä: ”Vain yksi ihmisryhmä on ottava yksinvallan kaikissa maailman maissa Venäjän johdolla”.

Siksi on erityisen tärkeää ymmärtää, että Karjalan, Sallan ja Petsamon palauttamisessa on kysymys tällaisen punaisen fasismin viimeisten linnakkeiden korjaamisesta ja alkuperäisen rauhanomaisen valtakunnanrajan palauttamisesta Suomen ja tästä pakkomielteenomaisesta maailmanvalloituksesta irtautuneen Venäjän välille.

Tai ainakin tästä aiheesta voisi kirjoittaa menestyvän trillerin, jos keksisi samanlaisen juonikehikon, joka teki Dan Brownista maailman luetuimman kirjailijan!

Ei kommentteja: