perjantai 9. toukokuuta 2008

Miksi 9.5. on vuoden mustin päivä?

Joka vuosi sama teatteriesitys toistuu Moskovassa. Pokkaa venäläisillä ainakin on. Juhlia punaisen fasismin "voittoa"! Muu ihmiskunta suree.

Kun Stalin julistautui voittajana sodassa, jonka hän itse oli aikaansaanut ja aiheuttanut omalle kansalleen loppumattomia kärsimyksiä, alkoi perinne, jota ei ole saatu loppumaan.

Toinen maailmansota merkitsi puolelle Eurooppaa ajautumista punaisen fasismin uhriksi. Maa toisensa jälkeen nielaistiin yksipuoluediktatuurin alistuksen alle, ihmisiä vietiin Siperiaan GULAG-keskitysleireille orjatyöhön, joka myös lopulta näännytti useat heistä.

Toinen maailmansota ei suinkaan ollut mikään "suuri isänmaallinen sota". Se oli Stalinin aluelaajennussota, jonka hän lietsoi lukuisin sopimuksin Hitlerin kanssa.

Stalin oli aloitteentekijänä niissä suhteissa, jotka huhtikuusta 1939 alkaen lähensivät Neuvostoliiton ja Saksan tekemään salaisia sopimuksia muun Euroopan tuhoksi.

Toinen maailmansota ei ollut (pelkästään) Saksan ja Neuvostoliiton välinen sota. Ei. Stalin ryntäsi täynnä intoa Saksan luokse tekemään sopimuksia, joiden nojalla Neuvostoliitto itse hyökkäsi Itä-Puolaan ja oli valmis järjestämään yhteiset voitonjuhlat natsien kanssa, sen jälkeen kun koko Puola oli jaettu ja lakkautettu.

Itsekeskeiset venäläiset ruikuttavat omaa "kohtaloaan" toisessa maailmansodassa, vaikka he itse eivät epäröineet hetkeäkään aloittaa sotia, miehittää itsenäisiä valtioita ja anastaa esimerkiksi Suomelta Suomen laillisia ja tunnustettuja alueita.

Neuvostoliitto ehti hyökätä Suomeen, miehittää Baltian ja Bessarabian ja asettaa puna-armeijan hyökkäysasemiin ennen kuin Saksa aloitti oman hyökkäyksensa Neuvostoliittoa vastaan.

Saksan rikokset ihmisyyttä vastaan tunnetaan, mutta Venäjä/Neuvostoliitto teki kaiken ensin, kauemmin ja laajemmin seurauksin.

Venäjä aloitti valtiollisilla juutalaisvainoilla jo 1881. Pogromit kumosivat juutalaisten ihmisoikeudet koko Venäjän imperiumin alueella, alueella, jossa asui noin 70 prosenttia maailman tunnetuista juutalaisista. Venäjän valtiollinen juutalaisviha kosketti siten useampaa juutalaista prosentuaalisesti ja absoluuttisesti kuin Saksan juutalaisviha.

Venäjä aloitti ihmisryhmään perustuvat eksterminoinnit jo 1917, kun tiettyyn ammattiryhmään kuuluvat ihmiset "likvidoitiin". Leninin "logiikan" mukaan tiettyyn ryhmään kuuluminen jo sellaisenaan johti kuolemantuomioon.

Venäjälle perustettiin Euroopan ensimmäinen siviilivankeja varten perustettu keskitysleiri jo 1923, kun Solovetskin arvokas ortodoksiluostari muutettiin pakkotyöleiriksi Venäjän kansan sivistyneistöä ja muuta parhaimmistoa varten.

Venäjällä aloitettiin silmitön kansalaisten vaino, yölliset pidätykset, ihmisten joukkomurhat ja terrori jo 1937, kun Stalinin "puhdistukset" pääsivät kaikessa kauheudessaan vauhtiin.

Joka vuosi 9.5. merkitsee tämän punafasistisen terrorin "voittoa" demokraattisesta ja vapaasta maailmasta. 9.5. antoi Stalinille "vapaat kädet" levittää kalmanhajuista tyranniaan joka suuntaan: Itä-Eurooppa alistettiin ensin, sitten Stalin levitti väkivaltaisen vallankumouksen Koreaan, joka on pysynyt jaettuna siitä lähtien.

Toukokuun 9. päivänä Venäjän kansan pitäisi pukeutua tuhkaan ja säkkeihin ja käydä ortodoksikirkoissansa pyytämässä armahdusta maailmanhistorian törkeimmästä rikoksesta ihmisyyttä vastaan: väkivaltaisesta kommunistisesta maailmanherruuden tavoittelustaan, jonka seurauksena eri arvioiden mukaan jopa melkein 100 miljoonaa ihmistä menetti henkensä.

Toukokuun 9. päivä on vuoden mustin päivä, punaisen fasismin röyhkeän "voiton" päivä.

Ei kommentteja: