tiistai 20. toukokuuta 2008

Ilmastonmuutos-kritiikki Osa 6

Hrrrrr...

Viime aikoina ei ole puhuttu ilmaston lämpenemisestä, jäätikköjen sulamisesta eikä meriveden noususta. On ollut liian kylmä puhumiseen...

Ilmastonmuutos on teema, jota media ja poliitikot ovat väkisin tunkeneet joka tuutista. Ihmiset ovat ahdistuneet, miljardit vaihtavat omistajaansa ja uusia syyllisiä löydetään vihanlietsontaan. Mutta muuttuuko sää todella?

Ilmastonmuutos-myytin mukaan ilmasto lämpenee ja se on huono asia. Siksi ihmisten täytyy alistua kaikenlaisiin hankaluuksiin, hakea uusia syyllisiä, alkaa vihata heitä ja lopulta ahdistua toimintakyvyttömäksi.

Pitkä kylmä kausi toukokuun jälkipuoliskolla olkoon muistuttamassa, että kylmyys ei ole kadonnut mihinkään tältä planeetalta.

Itse asiassa median ja poliitikoiden pitäisi enemmänkin riemuita ennustuksista, joiden mukaan lämpötilat nousevat kuin päinvastoin.

Lämpö luo elämää, kylmyys tappaa.

Jos Ilmastonmuutos-cocktail sijoitetaan todelliseen tilanteeseen, se on vain myönteinen visio: lämpö, kosteus ja hieman lisää hiilidioksidia tarkoittaa yksinkertaisesti lisää kasvua.

Kylmyydestä on vain haittaa:

- Melkein kaikissa maissa on vuodenaikoja tai alueita, joissa ihmiset palelevat. Kylmä lisää sairauksia, ennenaikaisia kuolemia ja pahaa oloa.

- Kylmyys tappaa ruokakasveja ja tuhoaa satoja. Kylmyys aiheuttaa nälänhätää ja joukkokuolemia.

- Kylmyys lisää energiankulutusta, lämmitystarvetta ja lopulta ns. kasvihuonekaasujen päästöjä.

- Kylmässä laitteet rikkoontuvat, autoja pitää tyhjäkäydä pitempään ja kaikenlainen huoltotyö lisää kustannuksia.

- Lumi lisää vaaratilanteita liikenteessä, aiheuttaa liikenneonnettomuuksia, liukastumisia ja kustannuksia yhteiskunnalle.

- Kylmyys tuhoaa vesiputkistoja ja rakennusten rakenteita, lisää lämmityskustannuksia ja korjauskustannuksia.

Ihmisiä kuolee kylmyyteen kaikilla mantereilla ehkä Australiaa lukuun ottamatta. Kylmyys tappaa ihmisten ohella niitä ruokakasveja, joiden on tarkoitus ruokkia yhä kasvavaa ihmismäärää tällä planeetalla.

Siksi lievä lämpötilan nousu voisi pikemminkin pelastaa elämää, ruokakasveja tai muita elintärkeitä toimintoja tällä planeetalla.

Valitettavasti kylmyys ei ole poistumassa maapallolta.

Vaikka Ilmastonmuutos-propaganda väittää maapallon lämpenevän, todellisuudessa muutokset ovat asteen kymmenesosan luokkaa ja ne mahtuvat erilaisiin virhemarginaaleihin. Maapallolla on myös alueita, joissa lämpötila on laskenut kymmenessä vuodessa. Aiemmin esitin teorian, että kaupunkien kohonnut mikrolämpötila olisi vaikuttanut tilastolliseen globaaliin keskiarvolämpötilaan.

Suomalaisten pitäisi tietää, että aina kun hetkittäin saa iloita lämpimistä kesäsäistä, ennen pitkää säätila muuttuu jälleen ankean viileäksi, kehoa alkaa paleltaa ja mieltä ahistaa. Halla tuhoaa viljan, pakkanen panee ja flunssa iskee.

Ei kommentteja: